Syn jako youtuber


Věřili byste tomu, že jsou stále lidé, kteří nemají doma internet? Když jsem tohle slyšela, tak jsem byla opravdu v šoku. Netušila jsem, že jsou lidé, kteří nevyužívají doma internet. Samozřejmě, že když jsou lidé třeba, kterým je šedesát plus tak chápu, že doba nemají internet, protože třeba s tím neumí zacházet a tak podobně. Třeba si všechny informace nechávají udělat od svých synů či dcer, nebo vnoučat a podobně nebo všechno hledají v knihách anebo téměř už nic nehledají. Abych se vám přiznala, tak já osobně bych už bez počítače a bez internetu vůbec být nemohla, protože pracuji občas z domu a také studují doma, kde mi chodí učivo právě na můj email.

Youtube kanály jsou známé.

Takže bych bez internetu být rozhodně nemohla. Internet využívám tak šest hodin denně, kdybych ho neměla, tak bych byla opravdu ztracená. A když už se bavíme o tom, kolik času trávíme u obrazovky na počítači či notebooku, nebo tabletu či mobilním telefonu, tak kolik to je? Já tam trávím opravdu hodně času, jak jsem již zmínila. Dokonce i odborníci říkají, že je to nebezpečné, že prý to škodí očím. Jenomže já používám brýle proti modrému světlu. Víte, co jsou brýle proti modrému světlu? To znamená, že vlastně vám to nebude obrazovka ničit oči.

Syn je šikovný youtuber.

Myslím si, že tohle je prima, tohle jsem pořídila svému desetiletému synovi, i když ze začátku nechtěl vůbec nosit tyto brýle proti modrému světlu na počítač či tablet. Tak potom to nosím. Protože jsem ho strašila, že potom může oslepnout. Já nechci, aby můj malý syn potom měl zničené oči. Vím, že si možná říkáte, že bych malému dítěti neměla vůbec dávat počítač nebo mobil či telefon. A že bych ho vůbec neměla už pouštět na internet, ale můj syn chce být youtuber, takže furt také musí být na počítači a být připojený na internetu. Navíc jsem ráda, že syn má jako youtuber opravdu plno recenzí, které jsou kladné a také ho to moc baví.